Blog

Doživite Adrenalin na Vlašiću s Quad Avantura Vlašić

Doživite Adrenalin na Vlašiću s Quad Avantura Vlašić Pridružite se Quad Avantura Vlašić i otkrijte nevjerojatne ljepote Vlašića na quadu. Proživite nezaboravnu avanturu vozeći kroz netaknute staze i istražujući čarobne lokacije poput vodopada Ugrica, Devečani i Snježne Gospe. 🏞 Istražite Skrivene Kutke Vlašića Naša quad avantura omogućuje vam da doživite Vlašić […]

Quad Vlašić: Nezaboravno Iskustvo na Planini

Quad Avantura Vlašić: Nezaboravno Iskustvo na Planini Pridružite se Quad Avantura Vlašić i istražite ljepote Vlašića na jedinstven način. Otkrijte skrivene puteve i prekrasne pejzaže vozeći našim kvalitetnim quad vozilima. 🏞 Istražite Planinu Vlašić na Quadu Naša Quad Avantura omogućuje vam da doživite Vlašić na potpuno nov način. Uživajte u adrenalinskoj […]

Quad Avantura Vlašić

Zaputite se na nezaboravnu quad avanturu na planinu Vlašić! Iskusite uzbuđenje vožnje quadom kroz netaknutu prirodu, uz predivne pejzaže i adrenalinske izazove koji će vas ostaviti bez daha.

Otkrijte čarobne pejzaže planine Vlašić

Otkrijte čarobne pejzaže planine Vlašić! Smještena u srcu Bosne i Hercegovine, Vlašić nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje prirode i avanture. Istinski raj za planinare, bicikliste i ljubitelje skijanja, Vlašić je bogat raznolikim aktivnostima i prekrasnim krajolicima koji ostavljaju bez daha.

Vožnja quadom na Vlašiću

Uživajte u nezaboravnoj avanturi vožnje quadom na Vlašiću! Sa sjedištem u srcu ove prekrasne planine, naša usluga najma quadova pruža vam priliku da istražite netaknutu prirodu i spektakularne krajolike na četiri kotača.

Devečani na Vlašiću

Devečani na Vlašiću predstavljaju jednu od najljepših planinskih destinacija u Bosni i Hercegovini. Ovaj slikoviti dio Vlašića obiluje netaknutom prirodom, bujnim šumama i prekrasnim pašnjacima koji pružaju spektakularne poglede na okolne planine i doline.

Vodopad Ugrić Vlašić

Vodopad Ugrić na Vlašiću predstavlja jednu od prirodnih atrakcija ovog planinskog bisera Bosne i Hercegovine. Smješten u blizini Babanovca, ovaj prelijepi vodopad pruža spektakularan prizor svojim posjetiteljima.

Gospa Snježna na Galici

Galica je sigurno jedan od najljepših predjela planine Vlašić. Prostire se na oko 1.500 metara iznad mora i oduvijek je bila mjesto gdje su pastiri živjeli u svojim drvenim katunima. Pravili sir, šišali ovce i molili se po svome zakonu. Kako je najbliža naseljenim mjestima Potkraj i Paklarevo, iz ovih sela bilo je i najviše ovčara koji su živjeli od proizvodnje sira i prodaje mesa. Briga svećenika za svoj puk nije ni ovdje izostajala.

RENT A QUAD

Možete nas pronači pored Hotela Villa Ugar. Posjedujemo 5 Goes Quadova motori su potpuno novi i jako udobni za voziti

QUICK INFO

Babanovac bb, Šišava 72286 Bosna i Hercegovina
+00387 61 133 163
villaugarvlasic@gmail.com