Otkrijte čari vožnje quadom na Vlašiću

Otkrijte čari vožnje quadom na Vlašiću uz našu uslugu najma quadova! Sa sjedištem u Hotelu Villa Ugar, nudimo vam priliku da istražite prekrasne planinske staze i netaknutu prirodu ovog čarobnog mjesta na četiri kotača.

Vožnja quadom na Vlašiću pruža nezaboravno iskustvo za ljubitelje adrenalina i prirode. Prođite kroz šumske puteve, osjetite svježi planinski zrak i uživajte u spektakularnim panoramskim pogledima s visine.

Naša flota quadova je visokokvalitetna i dobro održavana, tako da možete u potpunosti uživati u vožnji bez briga. Na raspolaganju su vam različite veličine quadova kako biste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i iskustvu.

Budite sigurni da ćete uz nas doživjeti nezaboravnu avanturu na Vlašiću. Iskoristite priliku i rezervirajte svoj quad već danas kako biste osigurali nezaboravan doživljaj u prirodi.

Ne propustite priliku za uzbudljivu avanturu na quadu na Vlašiću i istražite ljepote ovog planinskog bisera na potpuno nov način! #Quad #Vlašić #AdrenalinskaAvantura #NajamQuadova

 

 Babanovac bb, Šišava 72286

 0038761133163  

villaugarvlasic@gmail.com

 

Category:
Date:

RENT A QUAD

Možete nas pronači pored Hotela Villa Ugar. Posjedujemo 5 Goes Quadova motori su potpuno novi i jako udobni za voziti

QUICK INFO

Babanovac bb, Šišava 72286 Bosna i Hercegovina
+00387 61 133 163
villaugarvlasic@gmail.com